Advertisement

Φαιη Σκορδα - Φαίη Σκορδά: Chic εμφάνιση στο πάρτι του Ant1 για την κοπή ... / Με νοσταλγική διάθεση, η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε στον αέρα της εκπομπής μια φωτογραφία από όταν ήταν 18.

Φαιη Σκορδα - Φαίη Σκορδά: Chic εμφάνιση στο πάρτι του Ant1 για την κοπή ... / Με νοσταλγική διάθεση, η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε στον αέρα της εκπομπής μια φωτογραφία από όταν ήταν 18.. Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την φαίη σκορδά και το νίκο ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται να γίνει! Η ελληνική τηλεόραση απέκτησε το τις εντυπώσεις έκλεψε η φαίη, η οποία πόζαρε σαν μοντέλο παίζοντας με τα aviator γυαλιά ηλίου της. Όταν έμαθα ότι είμαι θετική, σοκαρίστηκα! Όλες οι ειδήσεις και τα καυτά νέα σχετικά με την παρουσιάστρια φαίη σκορδά. Η φαίη σκορδά φορά το μαγιό και.τριβεται στον τοίχο.

Η ελληνική τηλεόραση απέκτησε το τις εντυπώσεις έκλεψε η φαίη, η οποία πόζαρε σαν μοντέλο παίζοντας με τα aviator γυαλιά ηλίου της. Η φαίη σκορδά επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από τον ant1 και την εκπομπή το πρωινό. Η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στην φαίη σκορδά απο τους fans. Όλες οι ειδήσεις και τα καυτά νέα σχετικά με την παρουσιάστρια φαίη σκορδά. Σήμερα, όμως, αποκαλύφθηκε κάτι που μόνο λίγοι γνώριζαν.

Φαίη Σκορδά: Με τον στιλίστα της για ψώνια (φωτό)
Φαίη Σκορδά: Με τον στιλίστα της για ψώνια (φωτό) from newpost.gr
Μετά το τέλος της εκπομπής της. Γενέθλια για τη φαίη σκορδά: Η φαίη σκορδά επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από τον ant1 και την εκπομπή το πρωινό. Το απόγευμα της τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη γραπτή. Αποκάλυψε on air αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφός της! Πρεμιέρα έκανε σήμερα η φαίη σκορδά μαζί με τους νέους της συνεργάτες. 40,808 likes · 39 talking about this. Το μεσημέρι της κυριακής δημοσίευσε ένα βίντεο.

Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, είδε τις ανταγωνίστριές της και… συναγωνίστριες ξανθιές ελένη μενεγάκη και κατερίνα καινούργιου να δουν την σκόνη της και δείχνει απόλυτη.

Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. Καλημέρισε τους τηλεθεατές για 15η συνεχή χρόνια και παρουσίασε τους συνεργάτες. Ανήμερα της μεγάλης γιορτής του καλοκαιριού, της παναγίας, η φαίη σκορδά έκανε μία νέα ανάρτηση, στην οποία βρίσκεται μαζί με τον γιάννη και τον δημήτρη στην ιερά μονή σκαφιδιάς για την γιορτή της. Τομ κρουζ και φαίη σκορδά «λέγε με και κέλι μακ γκίλις». Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους. Η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στην φαίη σκορδά απο τους fans. Aποκάλυψε λεπτομέρειες για τον χωρισμό οικονομόπουλου‑ αραβανή! «εκεί που είμαι πίσω από το παραβάν, οι κάμερες όλες. Δες πώς θα κάνεις τους κοιλιακούς της! Μετά το τέλος της εκπομπής της. Αποκάλυψε on air αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφός της! Η ελληνική τηλεόραση απέκτησε το τις εντυπώσεις έκλεψε η φαίη, η οποία πόζαρε σαν μοντέλο παίζοντας με τα aviator γυαλιά ηλίου της. Η προσπάθεια για καλλιτεχνική έκφραση δεν καταλήγει πάντα σε κάποιο.

Aποκάλυψε λεπτομέρειες για τον χωρισμό οικονομόπουλου‑ αραβανή! Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Η λαμπερή παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, περνάει τις φετινές γιορτές στο πατρικό της. Με νοσταλγική διάθεση, η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε στον αέρα της εκπομπής μια φωτογραφία από όταν ήταν 18. «εκεί που είμαι πίσω από το παραβάν, οι κάμερες όλες.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ο μαϊντανός: Θα παθεις ΣΟΚ αν δεις τι ...
ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ο μαϊντανός: Θα παθεις ΣΟΚ αν δεις τι ... from www.koolnews.gr
Με νοσταλγική διάθεση, η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε στον αέρα της εκπομπής μια φωτογραφία από όταν ήταν 18. Posted in celebrity news | leave a comment. Η φαίη σκορδά επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από τον ant1 και την εκπομπή το πρωινό. Η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στην φαίη σκορδά απο τους fans. Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. Καλημέρισε τους τηλεθεατές για 15η συνεχή χρόνια και παρουσίασε τους συνεργάτες. Ένταση ανάμεσα σε φαίη σκορδά και ανθή σαλαγκούδη: Δείτε τα sms από τον συγκινητικό τους διάλογο.

Σε πάρα πολλά θέματα κοινωνικής φύσεως έχει προκλητική άποψη.

Ποιες ήταν οι πρώτες της. Σήμερα, όμως, αποκαλύφθηκε κάτι που μόνο λίγοι γνώριζαν. Η φαίη σκορδά είναι λάτρης των social media και στο instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Με νοσταλγική διάθεση, η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε στον αέρα της εκπομπής μια φωτογραφία από όταν ήταν 18. Φαίη σκορδά νίκος ηλιόπουλος παντρεμένη με το γιώργο λιάγκα ήταν η φαίη σκορδά όταν γνωρισε το νίκο ηλιόπουλο ο οποιος συμφωνα με το δημοσιευμα του περιοδικου hello διευθυντης του οποιου. Το απόγευμα της τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη γραπτή. Σε πάρα πολλά θέματα κοινωνικής φύσεως έχει προκλητική άποψη. Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την φαίη σκορδά και το νίκο ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται να γίνει! Στη βιλα των οργιων για 7.000 ευρώ. Το μεσημέρι της κυριακής δημοσίευσε ένα βίντεο. Η φαίη σκορδά φορά το μαγιό και.τριβεται στον τοίχο. Η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στην φαίη σκορδά απο τους fans. Ανήμερα της μεγάλης γιορτής του καλοκαιριού, της παναγίας, η φαίη σκορδά έκανε μία νέα ανάρτηση, στην οποία βρίσκεται μαζί με τον γιάννη και τον δημήτρη στην ιερά μονή σκαφιδιάς για την γιορτή της.

Ένταση ανάμεσα σε φαίη σκορδά και ανθή σαλαγκούδη: Η τούρτα από τους γιους της και το σχόλιο του μεγάλου για την ηλικία. 40,808 likes · 39 talking about this. Η φαίη σκορδά φορά το μαγιό και.τριβεται στον τοίχο. Το μεσημέρι της κυριακής δημοσίευσε ένα βίντεο.

Στο φουλ οι μηχανές για την Φαίη Σκορδά - Tina's mess
Στο φουλ οι μηχανές για την Φαίη Σκορδά - Tina's mess from www.tinasmess.gr
Η φαίη σκορδά φορά το μαγιό και.τριβεται στον τοίχο. Δείτε τα sms από τον συγκινητικό τους διάλογο. Οι σπουδές της στο πανεπιστήμιο της μπολόνια και ο διάσημος καθηγητής που είχε. Η τούρτα από τους γιους της και το σχόλιο του μεγάλου για την ηλικία. Στη βιλα των οργιων για 7.000 ευρώ. Σε αυτήν τη συνταγή επιμένει για 8η συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη εκπομπή του αντ1, «το πρωινό», με τη φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα. O γάμος που δεν έγινε και η παρεξήγηση. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις!

Posted in celebrity news | leave a comment.

Την ώρα που η φαίη σκορδά άλλαζε, έπεσε το παραβάν και η παρουσιάστρια έμεινε γυμνή στη μέση του πλατό με όλους να την κοιτάζουν. Η ελληνική τηλεόραση απέκτησε το τις εντυπώσεις έκλεψε η φαίη, η οποία πόζαρε σαν μοντέλο παίζοντας με τα aviator γυαλιά ηλίου της. Η τούρτα από τους γιους της και το σχόλιο του μεγάλου για την ηλικία. Φαίη σκορδά νίκος ηλιόπουλος παντρεμένη με το γιώργο λιάγκα ήταν η φαίη σκορδά όταν γνωρισε το νίκο ηλιόπουλο ο οποιος συμφωνα με το δημοσιευμα του περιοδικου hello διευθυντης του οποιου. Αποκάλυψε on air αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφός της! Στη βιλα των οργιων για 7.000 ευρώ. Οι σπουδές της στο πανεπιστήμιο της μπολόνια και ο διάσημος καθηγητής που είχε. Η φαίη σκορδά είναι λάτρης των social media και στο instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Μετά το τέλος της εκπομπής της. Το μεσημέρι της κυριακής δημοσίευσε ένα βίντεο. Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Aποκάλυψε λεπτομέρειες για τον χωρισμό οικονομόπουλου‑ αραβανή! Το απόγευμα της τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη γραπτή.

Posting Komentar

0 Komentar